UŠAO, IZAŠAO I GOTOVO! OVAJ UČESNIK PAROVA JE IZBAČEN IZ VILE SA SAMO NEKOLIKO SATI! EVO ŠTA JE UNEO A ŠTA NIKAKO NIJE SMEO DA UNESE U ZEMUNSKU VILU! (VIDEO)

Podelite članak

Od estradnog menadžera Zorana Ramovića očekivalo se da će u vili “Parova” izneti mnoge tajne slavnih ličnosti, pa i one vezane za elitnu prostituciju. Ipak, njegovo učešće u rijalitiju završilo se pre nego što je i počelo.

Parovi osam

Dok je Ramović opušteno ćaskao sa Mirjanom Praizović u vili, odjednom mu se sa razglasa obratio čarobnjak Merlin.

 Zorane, nisi dobar, Zorane! Četrnaest kofera? Da li ti stvarno misliš da možeš sa sobom da uneseš četrnaest kofera. Rekli smo ti, osnovne stvari – rekao mu je Merlin.

– Ja sam poneo da mogu da se presvlačim svaki dan, pre i posle podne. Ako to ne mogu, to nisam ja! – viknuo je.

– Zoran je gord. Rekao sam mu da ne bude gord. Ja sam se prevario u vezi sa tobom. Ja sam te lično doveo ovde. Zar te nije stid? Ja sam mislio da ti želiš da pokažeš ko si stvarno, a ne ono što želiš da budeš. Odelo ne čini čoveka – govorio je Merlin sa razglasa.

Zoran je objašnjavao da bez svoje garderobe nije ono što jeste i nije hteo da odustane od unošenja svih četrnaest kofera u vilu.

SINOĆ JE BILO OTVARANJE OSME SEZONE PAROVA! OCENJUJEMO KOJI RIJALITI JE BOLJI ZADRUGAI LI PAROVI?!

– Ramoviću, ne gubi moje vreme! Odluči se! Ostani, bez stvari, ili napusti vilu – rekao je odsečno Merlin.

– Radije ću napustiti vilu – rekao je Ramović, i uskoro to i učinio. – Šta da radim, Merlin je gazda – dodao je on na vratima.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku:

Dnevni TREND magazin/Alo.rs

Facebook Comments

Kategorije