UVODE ALBANCA U PAROVE!!! NOVI UČESNIK PAROVA “ŠIPTAR” IZ TIRANE?! “TAJ NEMA OČI DA VIDI SRBIJU, NAPRAVIĆE VELIKE PROBLEME” (VIDEO)

Podelite članak

NE PROPUSTITE DA POGLEDATE NOVI VIDEO “MARIO ZNA”! OCENJUJEMO KOJI RIJALITI JE POPULARNIJI! PAROVI ILI ZADRUGA! POGLEDAJTE CEO VIDEO NA DNU OVOG ČLANKA

Nakon što je voditeljka Jovana Milošević u toku jučerašnjeg dana objavila dugo očekivanu vest da počinju parovi, digla se prava prašina vezana za učesnike koje produkcija pokušava da sačuva od javnosti do samog ulaska.

Među imenima koja su strogo čuvana u tajnosti nalaze se neki bivši učesnici ali i novi poput pevačica, mafijaša ali i stranaca.

Naime, kada je reč o strancima koji će biti učesnici “Parova” izdvaja se Albanac koji večeras ulazi u zemunsku vilu. Kako TREND magazin ekskluzivno saznaje od izvora bliskog produkciji u pitanju je Albanac iz Tirane.

“Oni su ga odabrali sigurno jer žele da izazovu veliku gledanost ali ja se plašim da će ovde nastati veliki problem. On nema oči da vidi našu zemlju, nastaće veliki problemi”– izjavio je naš izvor.

TREND magazin će u toku celog dana ali i večeri izveštavati sa lica mesta te ćete u svakom minutu moći da saznate ko su novi učesnici i pre nego što oni uđu u vilu “Parova” i zato čitajte Dnevni TREND Magazin.

Facebook Comments

Kategorije