UŽAS! PAROVI P#PIZDELI NA PRODUKCIJU! NEMAJU NIKAKVE USLOVE! JELENA GOLUBOVIĆ SVE OTKRILA PA SE ŽALILA ČELNICIMA! “OVAKO NIJE BILO NIKADA, TUŠIRAM SE HLADNOM VODOM, JESAM LI U LOGORU”! RASPAD NA HEPIJU! (VIDEO)

Podelite članak

Pre samog početka osme sezone rijaliti show programa “Parovi”, produkcija je preko portala srećne televiziji najavljivala bombastične ulaske najpopularnijih ličnosti iz sveta rijalitija, estrade pa čak i turskih serija no ispostavilo se da osmu sezonu za redom niko nije ni okrečio čuvenu vili, niti promenio garniture tako da se svakodnevno mogu videti razne fleke što po zidovima što po sofama kao i vlagom uništeni delovi kuće.

Učesnici koji su kročili u vilu ove sezone bili su spremni na loše uslove u vidu enterijera no izgleda da im niko nije rekao da će ova sezona pored tuča i blamaža biti poznata i po tome što će sve biti drugčije nego pre kada je ishrana i kada su drugi uslovi u pitanju.

Rezultat slika za parovi 8

Naime, već nekoliko puta se moglo čuti u programu nezadovoljstvo učesnika no juče je Jelena Golubović sasvim hrabro istupila i upitala gde su pokloni i gde je piće koje je njena majka poslala a koji nisu prosleđeni parovima kako bi se počastili za njenu slavu Aranđelovdan.

Pošto Golubovićeva nije dobila odgovor ona se požalila Milutinu Radosavljeviću koji je pokušao da je smiri ali bezuspešno te se Jelena obratila i vlasniku ove kuće Predragu Rankoviću “Peconiju” kako bi urgirao kod svojih podređenih te vratio stare uslove u kojima su ovi učesnici uživali.

“Nije mi ovo prvi rijaliti, ovde sam sedam godina, ovo je prvi put ovako”– počela je Golubovićeva

“Jesam li u logoru ili samu rijalitiju, jesam doživela da se pet dana tuširam hladnom vodom, jer sam doživela prazan frižider, jesam li u logoru ili u rijalitiju”– ponovila je Jelena te je spomenula i vlasnika srećne televizije i korporacije Invej nakon čega su montažeri prekinuli tj. skrenuli kadar na druge učesnike.

View this post on Instagram

Jelena se zalila Peconiju na uslove u parovima

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Facebook Comments

Kategorije