UŽAS!!! PEDOFILIJA UŽIVO?! SVI ĆUTE! ALBERTO GALORINI SA PIJANOM MALOLETNICOM ZAVRŠIO ISPOD POKRIVAČA! TUŽIĆE GA I UZEĆE MU SVE?! (VIDEO)

Podelite članak

Kao i svakog Četvrtka u vili parova produkcija organizuje žurku na kojoj gostuju manje poznati narodnjaci koje predvodi poznati folker i zabavljač Era Ojdanić a kako biva na svakoj žurci nakon mnogo alkohola dolazi i do mnogo intrigantnih situacija.

Tako je i ovog puta, pored svađa, menjanja partnera, loše glume došlo i do prekršaja kada je Alberto Galorini u krevet odveo maloletnu Anastasiju Stanojeivić Palčicu.

Naime, njih dvoje su i za vreme žurke u tajnoj sobi razmenjivali nežnosti da bi na kraju završili u spavaćoj sobi ispod pokrivača a šta se desilo ispod istog i zašto je krevet škripao, možete i sami da pretpostavite.

“Ja sam čula kako ona stenje”- dobacila je jedna od učesnica parova za vreme jutarnjeg programa dok su Alberto i Palčica sedeli mirno slušajući utiske drugih ukućana koji su izgleda zaboravili da je Palčica maloletno dete.

Da li će zbog ovoga odgovarati od strane zakona ili Anastasija ima plan kako se spekuliše da na kraju tuži Galorinija da ju je zaveo pijan ostaje nam da vidimo u svakom slučaju predstavili smo vam još jedan blam sa srećne televizije koji nije ni malo prijatan za gledanje ali u svakom slučaju možete ga pogledati u videu ispod teksta:

View this post on Instagram

Hvala Merle Black

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Facebook Comments

Kategorije