VODITELJKA I MILI CELO JUTRO “REŠETALI” PO IRMI! UKLJUČILA SE NJENA MAJKA! IRMA “PUKLA” PA BRIZNULA U PLAČ! ZAVRŠILA U IZOLACIJI! (VIDEO)

Podelite članak

Emisija “Jutarnja kafica” ili “Jutarnja crkvica” kako kaže Vesna Rivas danas je protkla u kako gledaoci komentarišu totalnom iživljavanju nad Irmom Sejiranić Ilić koja je od nedavno postala učesnik ovog rijaliti formata po drugi put.

Naime, nekoliko sati voditeljka Vesna Vukelić Vendi i Milutin Radosavljević su se ismejavali te pokušavali da ponize Irmu imitirajući njene postupke koje je ona navodno izvodela u datim situacijama u kojima je Mili bio prisutan.

Novopečena pevačica koja je u kratkom roku napravila dva HIT dueta pokušala je da se nosi sa atmosferom te da istrpi prozivke ali nije mogla da izdrži kada je čula glas njene majke koja se uključila u program kako bi odbranila svojku kćerku.

“Ovo nije cirkuska dvorana da se ti celo vreme iživljavaš i izvodiš imitacije Irme u kojima voditeljka uživa” – oštro je osudila ponašanje voditeljke i Milija Irmina majka

“Gospođo, da li ste vi naučili vašu ćerku da ide od muškarca do muškarca u tanga kupaćem kostimu”- odbrusila je Vendi

“Mama šta si se uključila a ti Vendi šta ti misliš da si ti ovde, šta misliš” – urlikala je Irma koja je ubrzo nakon toga poslata u izolaciju

 

Facebook Comments

Kategorije