VUYA PUSTIO PRVI ZVUK NOVOG MEGA HITA KOJI NOSI NASLOV “PAR”!? OGLASIO SE IZ STUDIJA SA ENISOM A NJIHOV ZAJEDNIČKA PESMA POKORIĆE CEO REGION! (VIDEO)

Podelite članak

Njih dvoje su i nakon završetka rijalitija “Parovi” dokazali ne samo da mogu da žive zajedno već su odmah po izlasku i počeli da rade na zajedničkim projektima.

Goran Vujičić Vuya i Enisa Bajramović pored toga što su bili najskladniji par  u vili “Parova” oni su takođe i jedan od najproduktivnijih parova koji svakodnevno napreduju i u poslovno, profesionalnom smislu te je Enisa brzinom svetlosti već uspela da plasira nekoliko svojih kreacija u etar samo nekoliko nedelja nakon što je napustila zemunsku vilu do Vuya kako se može primetiti neprekidno radi u svom muzičkom studiju.

Kako su i ranije najavili njih dvoje zajedno spremaju pesmu koja nosi naziv “Par” a sada su se oglasili iz studija dok se u pozadini čuje njihova nova pesma.

“Radimo na tome, ova pesma je prvenstveno sve ono što mi zapravo jesmo a sa ovakvim zvukom i spotom kakav do sada nije viđen na ovim prostorima sigurni smo u krajnji cilj a to je da će uskoro ovu pesmu svako da čuje a potom istu i da posluša bar 1000 puta”- bio je jasan Vuya koji se brže bolje vratio miksetama kako bi nastavio da radi na ovom projektu koji svi jedva čekaju da čuju ali i da vide.

Facebook Comments

Kategorije