ŽELITE I JOGURT UZ TO?! HIT! DARIO ŠOGOROVIĆ POLIO SLAĐU PETRUŠIĆ JOGURTOM! ISCEDIO FLAŠU DO POSLEDNJE KAPI! NIJE ZABORAVIO KADA GA JE UDARILA U KETERINGU DOK JE BILA VODITELJKA! (VIDEO)

Podelite članak

Do prave ludnice došlo je protekle večeri u rijaliti show programu “Parovi” za vreme nominacija.

Naime, Dario Šogorović kako je za njega rečeno najveće iznenađenje u protekloj sezoni istoiemnog rijalitija rešio je da prekine emisiju i uzevši flašu jogurta ispolivao je po glavi i licu bivšu voditeljku ovog rijalitija, Slađanu Petrušić.

Kada je Šogorović to uradio svi su skočili a većina ga je osudila zbog tog poteze te je on ubrzo i zavšio u izolaciji no ono što je mnogima promaklo jeste i situacija iz protekle sezone zbog koje je Šogorović uzeo bivšu voditeljku “na zub”.

Srodna slika

Netrpeljivost između njih dvoje vuče se još iz sedme sezone kada je Dario Šogorović nogom udario Irmu Serjanić u predelu prepona te zbog toga takođe bio upućen u izolaciju ispred koje ga je dočekala gore pomenuta Petrušićka koja ga je tamo, iza zatvorenih vrata u kateringu u kojem boravi organizacija i obezbeđenje iz sve snage udarila te je Dario sigurno poveden tim našao za shodno da se osveti.

Kako je izgledalo polivanje jogurtom pogledajte u videu ispod teksta:

View this post on Instagram

Polivanjeeee

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Facebook Comments

Kategorije