ŽENI SE IVAN MARINKOVIĆ! SADA ĆE JELENA MOĆI I ZVANIČNO, “ZAKONSKI” DA GA PEGLA!?! NEMA PARA ZA SVADBU U RESTORANU, MORAĆE U PAROVIMA!!?

Podelite članak

Bivši učesnici rijaltija uskoro staju na ludi kamen! Uprkos svađama i batinama, veza Jelene Ilić i Ivana Marinkovića je opstala, a bivši suprug Goce Tržan je sinoć zaprosio svoju partnerku Sa kojom je vezu započeo tokom učešća u rijalitiju “Parovi”.

Naime, Jelena se na svom profilu pohvalila vereničkim prstenom i tako svima otkrila da ju je Ivan pitao da mu bude žena. Mnogima je za oko zapala neobična kutijIca u obliku pande u kojoj se nalazio verenički prsten.

Kako je za TREND rekao dobro obavešteni izvor: “Ovo je sve planirano unapred i sada su objavili pred sam početak osme sezone parova. Čuli ste koliko je pljuvao svadbu Milojka i Milijane a sada ću vam reći i zašto. Jer je ljubomoran i ostao je bez para, vozi nekog japanca starog 20 godina, ostao bez dinara i sad će opet u parove a naravno hoće i da mu kuća pokrije troškove slavlja! Sada će Jelena moći i zvanično da ga pegla”- kroz smeh je prokomentarisao naš izvor

Facebook Comments

Kategorije