AU NOVA PESMICA! OTAC STEFANA KARIĆA OPLEO PO MAJI MARINKOVIĆ! BRUTALNA PROZIVKA OSMANA! “LEPO TELO, KONJSKA GLAVA”

Podelite članak

Od kako je u Zadrugu 3 kročila Maja Marinković nova, stara učesnica ne prestaje da kako mnogi kažu forsira rijaliti te se trudi da bude u svakoj priči na čemu su joj mnogi cimeri zamerili.

Rezultat slika za maja marinkovic zadruga

Marinkovićeva je iako je sveže raskinula sa pobednikom “Parova”, Mladenom Vuletićem odmah po ulasku u Zadrugu pokušala da stupi u blizak odnos sa Stafanom Karićem što je Stefan kako bi se reklao “doktorski iskulirao”.

Naime, portekle večeri je otkriveno da je Maja koja je očigledno pogođena sujetom pokušala da uvredi Stafana te kroz redove spominjala njegovu tragično preminulu devojku što su joj svi iz Zadruge zamerili no jedan čovek iz spoljnog sveta joj je zamerio još više.

Rezultat slika za maja marinkovic stefan karic zadruga

Otac Stefana Karić, Osman Karić koji je poznat po svojim objavama na Instagramu u vidu pesma danas je napisao brutalan tekst za Maju Marinković koji je potom i izbrizao (valjda je pomislio da je preterao) no ruka TREND-a je najbrža ruka te smo stigli da “uhvatimo” objavu pre nego što je Osman kliknuo “delete”

“Lepo telo, konjska glava, posle Tomovića sa Matejom će u krevetu da spava, bradavice sateliti sad će Mateju da češka po k#ti” – samo je jedan deo pesme koju je Osman posvetio Maji Marinković. Celu sadržinu pročitajte u objavi ispod ovog teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije