BIVŠI DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ SPREMAN DA NA POLIGRAFU DOKAŽE DA SE ONA BAVILA PROSTITUCIJOM! SA NJIMA MOŽEŠ DAIMAĐ ŠTA POŽELIŠ! HAOS!

Podelite članak

Dalila Dragojević publici je postala prepoznatljiva još kao učesnica “Parova”, da bi sada bila u “Zadruzi”. Tokom boravka u vili u Zemunu, i pre nego što se udala za Dejana, kratko se zabavljala sa pobednikom ovog rijalitija, Mladenom Vuletićem.

Mnogi su se, pak, zapanjili kada je internetom počeo da kruži snimak od ranije, u kom Mladen sa velikom sigurnošću tvrdi da se Dalila, tada Mujić, bavila prostitucijom.

Mladen Vuletić

Društvene mreže “gore” od komentara na ovu temu.

– Mogu da idem na poligraf i za to pitanje! “Da li znaš sigurno da se Dalila Mujić bavila prostitucijom?”… Ja sigurno znam! Šta rade te devojke koje se sa svakim upoznaju, kad dođu tu… To su osobe sa kojima kasnije, kad završiš veče, možeš da imaš šta poželiš, to je to – izjavio je bio Vuletić voditeljki, dok je Dalila razočarano gledala u pod.

Dalila Dragojević

Zasigurno joj neće biti pravo, posebno sada kada je već neko vreme i udata žena, kad bude čula kakve priče kolaju o njoj.

Facebook Comments

Kategorije