DA LI STE SPREMNI?! BOJAN TOMOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 3!? MILJANA I ZOLA NEMAJU POJMA ŠTA IH ČEKA! JEDNA REČ JE BILA DOVOLJNA “STIŽEM” (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Crnogorski pevač Bojan Tomović, odosno Amar Moštrokol (prešao je u Islam i promenio ime) digao je veliku buku ovih dana tvrdnjom da je otac deteta koje nosi Miljana Kulić u “Zadruzi”.

MA OVO SE NE PROPUŠTA! NOVO! HIT HITOVA! Pregled NEDELJE SA MARIO ZNA! Epizoda 3! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8

Preciznije, Tomović je prvobitno oštro demantovao da je uopšte imao seksualne odnose sa Miljanom, a zatim je promenio priču, jer, kako je rekao, dete jeste njegovo, i da ne može više da ćuti. Čak je govorio da Miljana treba da abortira, jer on pati od psihičkog oboljenja, bipolarnog poremećaja.

Sinoć su ovu situaciju komentarisali i u “Zadruzi”, a Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su poručili Tomoviću (Moštrokolu) da više ne dira njihovo dete i ne pominje ga ni u kakvom ružnom ili lažnom kontekstu. Kulićeva je zapretila da će ga tužiti ukoliko još bude tvrdio da je dete njegovo (Tomovićevo).

Tomović je na svom Instagram profilu objavio poruku “Uskoro stižem”, a na slici se nalaze Šimanovci, to jest mesto gde je, kao što je poznato, smeštena “Zadruga”.

Naravno, ovo može da znači da će Tomović samo gostovati u “Zadruzi”. Takođe, treba imati na umu da on voli da daje neodmerene izjave, pa je moguće da samo provocira. Ostaje nam da vidimo razvoj sitaucije

Objava Bojana Tomovića

MA OVO SE NE PROPUŠTA! NOVO! HIT HITOVA! Pregled NEDELJE SA MARIO ZNA! Epizoda 3! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8

Facebook Comments

Kategorije