DOSTA JE BILO! OGLASILA SE LUNA ĐOGANI POVODOM KONSTANTNIH NAPADA SAŠKE KARAN NA NJENOG OCA GAGIJA ĐOGANIJA! EVO ŠTA JE PORUČILA!!!

Podelite članak

Gagi Đogani Saška Karan ratuju otkako su se 6. septembra uselili u Belu kuću i zvanično postali učesnici treće sezone “Zadruge“! Naime, Saška je produbila njihov davnašnji sukob tokom učešća u “Farmi”, a zakopavanje ratnih sekira, po svemu sudeći, nije na vidiku.

Uprkos tome što je Gagi u više navrata pokušao da joj pruži ruku pomirenja, Saška ne odustaje, zbog čega svakodnevno dolazi do novih, žestokih svađa tokom kojih padaju prozivke, ružne reči i uvrede koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Do novog obračuna došlo je i sinoć, tokom gledanja snimaka u Beloj kući. Dok je Gagi govorio o svom privatnom životu, umešala se i Saška – počele su provokacije, a potom i uvrede na račun prošlogodišnje pobednice Lune Đogani, Gagijeve ćerke, što mu je teško palo.

– Bežaćeš opet! Treba da mi se zahvališ što onu tvoju ćerku j*bačicu nisam dirala zbog tebe! Lunjara, prostitutka koja ide iz kreveta u krevet – bez dlake na jeziku urlala je Saška, reagovalo je čak i obezbeđenje, a Gagi je rešio da ne pada na provokacije, te se sklonio po strani.

Pozvali smo Lunu kako bismo saznali kako doživljava očeve obračune sa Saškom, ali i brojne uvrede koje je pevačica izrekla na njen račun.

Mogu samo da kažem da sam ponosna na Gagijevo ponašanje i da bih volela da takav ostane! A sve ostale stvari će se rešiti… – kratko je za Pink.rs poručila pevačica, koja nije želela da dodatno komentariše očev zategnut odnos sa Saškom.

OVO MORATE DA VIDITE! OCENJUJEMO KOJI RIJALITI JE BOLJI! PAROVI ILI ZADRUGA? MARIO ZNA!

Facebook Comments

Kategorije