DŽABA NJOJ I TRI BOGA?! MILJANA KULIĆ POTPUNO PUKLA! SADA POČELA DA MOLI BOGA ZA POMOĆ! GRCA U SUZAMA! SLINI?! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Miljana Kulić je pričala večeras sa Lepim Mićom u radiju gde je prepričavala sukob sa Zolom, a potom ponovila da se zarekla u sina da se neće pomiriti sa njim, kao i da ona više nije ta Miljana koja je bila ranije i da propada sa Lazarom.

– Molim te, Gospode Bože, pomozi mi da se borim da izađem iz ovoga jača nego ikada, molim te pomozi mi za moje dobro da zaboravim ovoga koji me naterao da postanem negativna, da postanem loš čovek, koji mi je život upropastio, pomozi mi da se vratim na pravi put, da ostanem do kraja jer znam zbog čega sam došla. U ime Oca i Sina i Svetoga duha, Amin – molila se Miljana.

Miljana i Mića

Onda je nabrojala više svetaca i obratila se njima:

– Molim vas pomozite mi da zaboravim sve, da izađem odavde sa svojim sinom i sa novcem, da se oporavim od svega, nemoj da nas spajaš jer ćeš tako mene uništiti, ja se gušim i davim i ovo nije Miljana koju si ti stvorio. U ime Oca i Sina i Svetoga duha, Amin – ponovo se pomolila i prekrstila.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

D

 

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije