KOJA JE TO MRŽNJA! VLADIMIR TOMOVIĆ OPET UDARIO NA LUNU ĐOGANI! POČEO DA KUDI DRAGANU MITAR PA JE UPOREDIO SA POBEDNICOM ZADRUGE 2! (VIDEO)

Podelite članak

Dragana Mitar i Vladimir Tomović su ponovo tokom jutra porazgovarali o svom odnosu, a Crnogorac ne odustaje da priča Mitrovoj da joj veza sa Edisom Fetićem Edom neće doneti ništa dobro. Nešto kasnije, Dragana je insistirala da tokom noći porazgovara sa Tomovićem o njihovom odnosu, ali i da mu prizna da ona i Edis Fetić Edo nisu samo prijatelji.

Vladimir je najpre Draganu obasipao poljupcima, nosio u naručju, a onda je počeo sa kritikama.

– Ja moram sa njim da pričam bez svedoka. Bilo bi glupo a njegove strane da se igra sa mnom. Ja nisam verovao da ću da se zaljubim u tebe. Ti prođeš pored mene i ne javiš mi se. Jesi li ti svesna da ja ne želim ovo da gledam? – govorio je Tomović Dragani.

On je meni rekao da ukoliko ja želim da budem sa dečkom, da on to neće da gleda – pričala je Dragana.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović

Ti ideš iz kanala u kanal. Ti ćeš da ga ispoštuješ ovde mesec dana, a ja da čekam dok se vi poštujete. Ti se zanosiš da će on tebi da pokloni pažnju i ljubav. Ti toliko ne poštuješ sebe da ćeš biti predmet sprdnje. Ti si flertovala sa mnom iščekujući njegov ulazak. Bićeš gora nego Luna Đogani – poručio joj je Tomović  koji je dokazao još jednom da ne može da preboli “korpu” koju je dobi od Đoganijeve

 

Facebook Comments

Kategorije