LEPI MIĆA ISPLJUVAO LUNU ĐOGANI KAO NIKOG DO SAD!? “ONDA JE PODMUKLA, NA OSNOVU SEKSA OD SEBE JE NAPRAVILA BREND”

Podelite članak

Lepi Mića je zadovoljan svojim učešćem u “Zadruzi 2”, pa je odmah prihvatio da uđe u sledeću sezonu koja počinje 6. septembra.

Njemu je cilj bio da pokaže narodu da su njegove psovke, kako kaže, vaspitne mere. Pevač je u intervjuu za Kurir osuo paljbu po zadrugarima, a najviše po pobednici Luni Đogani.

Rezultat slika za lepi mica zadruga

– Sa Anom Korać više nemam nikakav odnos. Totalno smo prekinuli komunikaciju. Ne slažem se sa tim što je radila. Nije moralno.

Mića se nadovezuje na priču i priznaje da podržava Aleksandru Subotić.

– Naravno da je podržavam. Ne zanima me kakva je ona van rijalitija, isključivo pričam o dešavanjima unutra. David ju je hvalio kako je divna, a onda, kad se vratila, odjednom mu ne valja.Kako sad to? On je nevaljao. Usmeravao ju je kako je njemu odgovaralo. Pa ne može tako. Kakva god da je, mlada je, dete je i ne kapira neke stvari.

Mića tvrdi da nema ništa od toga da veza Ane i Davida opstane. A da li će se Luna i Marko pomiriti?

– Ma i od toga nema ništa.

Na pitanje da li misli da je Miljković Lunu iskoristio radi boljeg plasmana, Mića odgovara:

-Normalno. On je jedna podmukla i podla osoba koja koristi sve moguće da bi imao interes. Luna je inače ograničena i bez inteligencije. Na osnovu k*rca od sebe je napravila brend i postala jedan od glavnih nosilaca obe “Zadruge”. Bez nje i njenih s*ksualnih budalaština u rijalitiju ne bi imala ništa.

Dnevni TREND Magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije