LUPALA I RAZVALJIVALA KAPIJU! ZLATA ĐURKOVIĆ TRAŽILA DA JOJ PRODUKCIJA SPUSTI UGOVOR! NAPUSTILA “ZADRUGU”!? (VIDEO)

Podelite članak

Učesnice rijalitija Zlata Đurković, Zorica Marković i Suzana Perović toliko su se posvađale da je Zlata otišla na kapiju koju je razvalila, a kada je dotrčalo obezbeđenje, zatražila je da joj daju ugovor jer želi da napusti rijaliti.

Zlata je u jednom trenutku rekla da joj je dosta podmetanja, a sve je počelo tako što je ona ranije rekla Zorici Marković da su Suzana i Miki imali seks u “Zadruzi 2”. Na to je Suzana rekla da je Zlata gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću sa kojim je Stanija bila u vezi.

Zlata se toliko razbesnela da je počela da urla.

– Kako vas nije sramota, šta više to pričate, kako vas nije sramota? – vikala je Zlata iz sveg glasa na Milana Miloševića.

Njega suskočile da odbrane Zorica Marković i Matora, koji su tvrdili da je Zlati ovo namestila Suzana Perović.

– Žena te zakopala. Zlata je pričala za Suzanu da joj je pročitala iz očiju da je bila sa Mikije, onda ova besna pričala za nju i Tomovića, nemojte nas da mešate. Same ste sve zakuvale – rekla je Zorica posle čega je Zlata izletela napolje i uputila se pravo prema kapiji.

– Otvarajte kapiju, donesite mi ugovor, đubrad jedna, odmah, rekla sam odmah – vikala je Zlata dok je obezbeđenje pokušavalo da je smiri, a ona ih je gurala iz sve snage.

Pink se još uvek nije oglašavo ovim povodom, tako da se još uvek ne zna da li je Zlata napustila rijaliti.

Facebook Comments

Kategorije