MILJANA URLA NA ZOLU, ISTERUJE GA IZ ZADRUGE! “SUTRA ĆU ABORTIRATI” ZOLA SE UPUTIO KA IZLAZU, SVI U ŠOKU NAKON POLIGRAFSKOG TESTIRANJA! (VIDEO)

Podelite članak

Sinoć je u Zadruzi nastala prava drama kada je Lazar Čolić Zola pao na poligrafu. Naime, Miljana Kulić nije verovala u njegove izjave ljubavi, to da želi da se pomiri sa njom zato što je zaista voli, kao i da li on voli i želi da prihvati njenog sina Željka.

HIT! HITOVA! HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! BEZ TAJNI I LAŽNIH VESTI! SVE U JEDNOJ EMISIJI!!!

Zola je sudeći po njegovim odgovorima pao na poligrafu, a najveća drama je nastala kada je voditelj Darko Tanasijević prekinuo program jer zbog Miljanine uznemirenosti nije bilo mogućnosti da se program dalje nastavi. On ih je napustio, a Miljana je onda počela da viče na Zolu.

– Šta čekaš, ajde napusti Zadrugu, idi traži tvoj ugovor. Ajde momentalno, da te ne gledam više – vikala je Miljana, a Zola je odmah krenuo ka izlazu.

– Izlazim, pustite me, nemojte me sprečevati – vikao je Zola na zadrugare i Lepog Miću koji je pokušavao da ga spreči.

– Alo, Lazare znaš ko si i šta si, nemoj da padaš na provokacije – rekao je Mića.

Zatim se u kuću vratio Milan Milošević, a Zola se i dalje gurao sa Lepim Mićom.

– Sutra odmah idem da abortiram – vikala je Miljana.

– Zola molim te ispoštuj me, dođi za sto – rekao je Milan, a zatim je pročitao pismo o diskvalifikaciji Jelena Krunić, a na kraju je Zola od Milana tražio da mu donesu ugovor kako bi to raskinuo, a onda su on i Miljana izašli napolje.

Program je trajao, a oni su se kretali po Zadruzi i svađali. Miljana je terala Zolu iz Zadruge, ali mu je rekla da mora da joj vrati novac koji joj duguje.

HIT! HITOVA! HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! BEZ TAJNI I LAŽNIH VESTI! SVE U JEDNOJ EMISIJI!!!

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije