MILJANI KULIĆ DOŠLO IZ D#PETA U GLAVU?! DOŽIVELA NERVNI SLOM! ZABRINUTA ZA SVOJE DETE O KOJEM SE BRINE NJENA MAJKA I DADILJA! “ON NEMA MAJKU” (FOTO)

Podelite članak

Miljana Kulić se sinoć u dvorištu jadala svom dečku Lazaru Čoliću Zoli, pa mu priznala da se plaši da neće obezbediti svom sinu lagodan život.

“Nisam uopšte dobro. Lazare, on nema majku”, pričala je Miljana jecajući.

Miljana Kulić

“Nemaš razloga za brigu. Ja te volim. Sve ćemo nadoknaditi, uzećemo neki hotel dobar, uživaćemo. Nemaš razloga da plačeš. Ti se žrtvuješ za njega, on sve ima, ima stan, kupuješ mu stan, a ima dve godine. Ne možeš za svaku sitnicu zvati majku. Moraš malo da se očeličiš. Nemaš razloga za brigu, nemaš razloga da plačeš. Znaš kada nam je bilo teško ja”, tešio je Zola uplakanu Miljanu.

“Meni se sve skupilo. Mnogo mi je loše. Ti si tu, a osećam da mi fališ. Kada sam izašla odavde mnogo sam te volela i još te volim”, pričala je Miljana jecajući.

“To je psihička faza svake žene koja je bila na kiretaži. Zamisli, ti, Željko i ja na moru, pijemo koktele i on pije sokić. Zamisli tu scenu”, nastavljao je Zola da smiruje Miljanu.

“Neću više dece da imam, hoću Željka i to je to. Ili tek za sedam, osam godina. Ne poznajem te”, rekla je Kulićeva.

Dnevni TREND magazin/Alo.rs

Facebook Comments

Kategorije