NAJVEĆA SRAMOTA!!! EJ SRBIJO KOGA TI PRIMAŠ U SVOJE KRILO! ERMINA PAŠOVIĆ IZVREĐALA SVE SRPSKE, JEVREJSKE I ROMSKE ŽRTVE LOGORA U JASENOVCU! SRAMOTA! DISKVALIFIKACIJA! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Zadrugarka Emina Pašović sinoć je prevršila svaku meru, i sada već postoji mnogo ljudi koji traže njenu diskvalifikaciju.

Podsetimo, Pašovićeva se nedavno našla na stubu srama jer je drškom od metle pretukla psa u dvorištu “Zadruge”, a sada je otišla i korak dalje.

Ona je u razgovoru sa drugim zadrugarima našla za shodno da prokomentariše situaciju koja se odigravala u hrvatskom koncentracionom logoru Jasenovac. Pašovićeva je komentarisala sukob Miloša Bojanića i Dalile Dragojević, rekavši da Bojanić voli da provocira na račun veroispovesti, ali je onda preterala.

– To je radio i na “Farmi”. Zato što je (na “Farmi”) spomenuo Jasenovac i sve to. Jasenovac je bio logor gde su klali Hrvate! – rekla je Ermina, na šta je Lazar Čolić Zola, koji je sedeo s njom, samo prokomentarisao “Bože pomozi!”.

Ako je ikom potrebno podsećanje, Jasenovac je bio ustaški logor u Drugom svetskom ratu, u kojem je izvršen sistematski genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima.

Sporni trenutak možete videti na 6:12 minutu snimka:


U stvari, Ermina je, svesno ili ne, nije bitno, pogrešno prenela Bojanićeve reči sa “Farme”. Podsetimo, u tom rijalitiju Bojanić je bio u žestokom sukobu sa Ivanom Feceom Firčijem, a prilikom jedne svađe mu je rekao da je on Ljubo Miloš.

Ljubo Miloš bio je ustaša i ratni zločinac, treći po komandi u logoru Jasenovac. Bio je poznat po brutalnosti, a sa bolesnim zadovoljstvom ubijao je, metkom i nožem, Srbe i Jevreje. Posle rate je osuđen na smrt i obešen.

Bojanić je na “Farmi” bio kažnjen novčano zato što je uporedio Firčija sa ozloglašenim ustašom, poznat po ubijanju Srba, što Ermina izgleda nije dobro shvatila.

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije