NAVUKLA SE NA PLASTIKU?! ANA KORAĆ OPED IDE POD NOŽ?! “ISISAVA IZ BOKOVA, BUTINA I STOMAKA I UBACUJE U ZADNJICU”

Podelite članak

Nekadašnja učesnica “Zadruge” Ana Korać, prema pisanju domaćih medija, sprema se da ode u Istanbul kako bi uradila korekciju zadnjice, a sa njom će navodno ići i njen verenik David Dragojević.

Kako prenose domaći mediji, izvor tvrdi da se Ana sprema za ulazak u “Zadrugu” , te da će pre toga ići na isisavanje sala iz bokova i stomaka.

– Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u „Zadrugu“ planira da ode pod nož. Pre nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gde je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju – navodi izvor za “Alo” i dodaje:

– Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvek želela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici.

Prema navodima istog izvora za pomenuti medij, Ana će nakon oporavka ući u rijaliti.

– Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvesno da li će u „Zadrugu“ ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dve nedelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine – dodao je izvor.

Facebook Comments

Kategorije