OPET PRETNJE! VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO PRETI GAGIJU! IVANA ŠOPIĆ JEDINA STALA UZ LUNINOG OCA DOK JE OVAJ “NOVINAR” PODRŽAO TOMOVIĆA! PRODUKCIJA ŠTA? ĆUTI! EVO ZAŠTO! (VIDEO)

Podelite članak

Da je u trećoj sezoni rijaliti show programa Zadruga došlo do linije pucanja govore svakodnevne pretnje i tuče ali i najniže uvrede koje takmičari ovog rijalitija upućuju jedni drugima.

Pošto se još uvek u ovoj sezoni nije rodio ni jedan kontroverzni par koji bi privukao pažnju gledalaca kao u protekle dve sezone čini se da su “veliki šefovi” u želji za povratkom gledalaca koji su odustali od ovog rijalitija spremni na sve te su kako je TREND pisao i ranije za “žrtveno jagnje” odabrali nikog drugog do Gagija Đoganija, oca trenutno najpopularnije ličnosti na Balkanu, Lune Đogani.

Kako bi privukli što više gledalaca ali i fanova koji su spremni da potroše svoj novac glasajući i podržavajući svoje favorite, Gagi kao jedan od trenutnih favorita na Šimanovačkom imanju pravi je izbor, reklo bi se iz nekoliko jednostavnih razloga.

Denser je hteo on ili ne upao i konstantno je u centru pažnje ali ne njegovom voljom već spletkarenjem drugih takmičara sa Velikim Šefom ili Šeficom tj. Željkom Mitrovićem i Milicom Mitrović koji su čak da bi Erminu Pašović uveli u rijaliti najpre tražili prepiske sa Gagijem kako bi se uverili da će biti programa (malo bolesno zar ne).

Pored afere Ermina koja je na izdisaju izgleda da su na red opet došle pretnje te je Vladimi Tomović koji je poznat po nacionalnoj netrpeljivosti danas opet napao Gagija Đoganija te mu poručio da će “Ivana Šopić da ga brani van rijalitija” što je Lunin Otac shvatio vrlo ozbiljno kao i još par ukućana dok su drugi ili ćutali ili podržali Tomovića.

Ivana Šopić se izdvojila od ostatka te stala na Gagijevu stranu dok je režimski novinar Marko Đedović podržao Tomovića (astro par).

Kako je to izgledalo pogledajte u nekoliko odvojenih videa ispod ovog teksta:

Facebook Comments

Kategorije