OSMAN KARIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO ERMINU! “PRIMALA JE OBOJICU STRAGA” OTAC STEFANA KARIĆA NIJE ŠTEDEO REČI ZA PAŠOVIĆEVU! (FOTO)

Podelite članak

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika “Zadruge 3”, redovno prati dešavanja na imanju i komentariše na ruštvenim mrežama kako svog sina Stefana Karića, tako i ponašanja ostalih zadrugara.

Osman Karić

Ovoga puta, Osman je žestoko isprozivao Erminu Pašović, devojku Baneta Čolaka, koja tvrdi da ništa nije imala sa Gagijem Đoganijem, uprkos tome što se oglasila Luna Đogani i opovrgla sve njene izjave, napominjući da je Pašovićeva bila njen fan i da je preko Gagija ušla u rijaliti.

Osman Karić Instagram

– Ermina šatro fina, ona kao MIki iz Skoplja, iz Beča je d*oplja, htela da se druži, kad sam je odkačio, počela je Stefana da ruži. Moli ga i voli na sva usta hvali, hoće da ga protiv Ive pali. Na koga se Ona pali?Dal je “Bane suza lažna” za Gagijem pi*ka vlažna. Meri vaga, primala je obojicu straga.. Kasnije se one čudešto ih po Instagramu pravim lude. Ozbiljno me nisu shvatile, da bi sad crvenele i patile – pisalo je na Instagram profilu Osmana Karića.

Stefan i Iva

Podsetimo, stariji Karić se skoro oglašavao po pitanju pretnji svom sinu od navodnog momka Ive Grgurić, Andreja Kalezića, iako je sve demantovao, Osman mu nije ostao dužan komentara, pa je sigurno, da ukoliko navodni momak hrvatske lepotice uđe u “Zadrugu”, da će biti interesantno.

Dnevni TREDN magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije