POLIGRAF SEZONE PRATI SKANDAL ZA SKANDALOM! GAGI ĐOGANI NA METI ERMINE, TOMOVIĆA I PRODUKCIJE! ISPLIVAO KRUCIJALNI DOKAZ! DA LI VI VERUJETE PINKOVOM POLIGRAFU?! (ANKETA)

Podelite članak

Gledaocima “Zadruge3” dobro je poznata afera Gagi-Ermina na koju je denser već nekoliko puta stavljao tačku no po svemu sudeći ta tačka nikada nije bila dovoljno jaka jer kako TREND saznaje produkcija ispod velike šefice ima za cilja da u svakom smislu ospori Đoganija te ga proglasi lažovom što on na sasvim nevin način svaki put demantuje nakon odgovora na pitanja zadrugara koji ga podržavaju.

Nakon što je sasvim nepoznata Ermina Pašović za divno čudo izdejstvovala poligrafsko testiranje (baš je zavolela teta Milica) Zadarugu tresu ogromni propusti i skandali u kojima je sama Ermina glavni glumac ali i jedan svima dobro poznati zadrugar Vladimir Tomović.

Naime, u toku dana kamere su zabeležile Tomovića i Erminu kako je popularno gledaoci nazivaju “filteruša” ili “rupičasta”kako sastavljaju pitanja na koja će ona dati odgovore što je skandal neviđenih razmera jer bi najpre zainteresovana produkcija sama trebala nepristrasno da postavi pitanja a ne da ih smišlja ispitani (pa nije Vučić u trenutku istine).

Rezultat slika za gagi djogani zadruga

Sat vremena nakon skandaloznog snimka došlo je do druge situacije u kojoj Vladimir Tomović ispraća Erminu na samo snimanje i stavlja joj u ruke (na kvarno) pitanja koja je on sastavio za njega uz dogovor sa njom i pojedinim Zadrugarima koji nemaju oči da vide Gagija. (video možete pogledati iznad teksta)

Kako će sve to izgledati večeras ostaje nam da vidimo ali pre toga vaše mišljenje treba da se čuje i zato odgovorite u zvaničnoj TREND anketi na pitanje: Da li verujete u Pinkov poligraf i odgovore Ermine Pašović?

Koja od njih dve vam je lepša?
1511 votes · 1511 answers

 

Facebook Comments

Kategorije