PUKLA JE SKROZ?! PROVALJENA! ERMINA OPET LAŽE I UŽIVA U TOME! NAPALI JE ZADRUGARI! MOGLA JE DO DANAS DA SMIŠLJA PRIČE ALI VIŠE NE! (VIDEO)

Podelite članak

Voditelj Milan Milošević danas zadrugarima čita pitanja koja je verna publika postavljala tokom protekle nedelje, a jedno je stiglo i za Erminu Pašović. Gledaoca je zanimalo da li će ponovo ući u vezu sa Gagijem Đoganijem, a ona je odgovorila da nikada nije ni bila, zbog čega joj je Lepi Mića očitao lekciju da ne treba da laže, jer gledaoci znaju šta se dešava. Nakon toga je ustao Bane Čolak i uputio poruku svojoj devojci.

– Sama je dala povoda da se o tome priča, normalno da će ljudi svašta pričati. Sada neka trpi ova pitanja, a ja ću da gutam knedle. Ona zna kako se ja osećam, ako hoće da se ja ovako osećam i da doživljavam iste situacije, nije problem. Nadam se da će početi da se ponaša kao žena i majka u njenim godinama – očitao je lekciju Bane, a nakon toga joj je i Vladimir Tomović očitao lekciju i poručio joj da mu se ne obraća, da ne bi došlo do haosa, jer je saznao šta je pričala o njemu pre ulaska u rijaliti.

Bane Čolak, Ermina Pašović

– Ja ne znam, ona je ovde već dve, tri nedelje. Ja ne znam šta se dešava sa ovom ženom. Pravi neka sr*nja bespotrebno. Kako je došla do moje sestre, stupila u kontakt sa porodicom, to mi je sve čudno. Mene makni iz ove priče, sama rešavaj probleme. Ne bih da dužim, vidite i sami – ubacio se Gagi Đogani.

– Opet lažem? Rekao je sestri da me kontaktira za sve vezano za ovo, a i meni je ostavio njen broj. Luna je sama izbacila prepiske, sama se ubacila u ovo – pravdala se Ermina.

– Pre nego što sam ušao, mi smo se čuli. Bilo mi je čudno što ima kontakte sa nekim učesnicima, ona mi je rekla da je povezana sa svima. Sve to mi govori da laže, da pravi neku svoju priču – zaključio je Gagi.

Gagi Đogani

Nakon toga je ustao Mirko Gavrić i ispričao koje sve informacije ima o Ermini, pa ponovo izrazio svoju sumnju u njenu trudnoću sa Banetom. Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku.

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

 

Facebook Comments

Kategorije