RAZOTKRIVEN! GAGI POTVRDIO PRED SVIMA DA JE MIRKO GAVRIĆ GEJ! KADA JE TO ČULA MILJANA KULIĆ JE ODMAH SKOČILA! ZALJUBLJENA JE U NJEGA! (VIDEO)

Podelite članak

– Ja za ovu priču znam, neko od njih dvoje mi je preneo. Ja znam ko sam, znam šta sam. Na to pitanje zašto Gagi nije mogao da joj odgovori, to je pitanje za njega – rekao je Gavrić.

Parovi osam

– Miljana me je navodila da priznam da li je on gej ili nije, ja ga poznajem 15 godina. Ja nikada nisam ulazio u to i nikad me to nije interesovalo, nisam se bavio time – naveo je Gagi.

– Da li ti je dao neki signal dok se družio sa Anabelom – pitala je Miljana, a Gagi je rekao da nije.

– Šta ima da kaže, kad ga pogledaš znaš – dobacio je Lepi Mića, zbog čega je Mirko pobesneo.

– Pre neki dan si mi prišao i rekao da ti se digao k*rac, ja sam se ponudio da ti d*kam, a ti pobegao – dobacio je Gavrić.

– Šta ako se on meni sviđa, možda sam ja zaljubljena u njega i onda me zanima da li je on bi, gej ili strejt. Ja izuzetno poštujem gejeve, ja nemam ništa protiv njega kao čoveka, samo hoću da prizna – nastavila je Miljana.

– Ako prijatelj za tebe kaže da ne zna da li si gej, automatski kaže da si gej – zaključio je Mića.

– Šta tebe zanima šta sam? Da sam gej, da sam strejt, da sam bi, sa tobom nikad neću biti. Za tebe volim da j*bem kamile, a ti nisi kamila – rekao je Mirko Kulićevoj.

MARIO ZNA!!! EVO KO SU NOVI ZADRUGARI ALI I STARI! 50 LJUDI U 30 MINUTA OD A DO Š!

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije