SRAMNO! OPELJŠILI GAGIJA NA NAJGORI NAČIN! JANJUŠ I TOMOVIĆ POKUPILI SVE NAGRADE! OVAJ PREUZEO ZASLUGE ZA POBEDU A DA NIJE BILO GAGIJA NIŠTA! MAFIJANJE?! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Pobednička ekipa od SMS glasanja sinoć na “Zadrugoviziji” je bila ona ekipa u kojoj su bili Marko Janjušević, Gagi Đogani i Mina Vrbaški.

Nakon proglašenja pobednika, Vladimir Tomović je uzeo paket koji je pripao pobedničkoj ekipi i umesto da se nagrada podeli na ravne časti među troje zadrugara koji su bili deo ekipe, on je taj paket odneo u štek u ekonomskom dvorištu.

Zadruga

Gledaoci su u velikoj meri osudili i Tomovića, ali i Janjuša što se nije zahvalio i Gagijevim glasačima i što se ponašao kao da je pobeda samo njegova, a ne da je imao podršku u Gagijevih glasača.

– Daće mi valjda nešto – komentarisao je kasnije Gagi kada su ga pitali da li su i njemu dali nešto od nagrade.

Inače, da podsetimo, Gagijevoj ekipi su podršku pružili i u velikoj meri su za njega glasali i fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića.

– Nije Janjuš pobednik, već Gagi… Zato ga je ljiga i zvao… On misli da je on zaslužan… Bruka… – ovo je još jedna reakcijama na grupama na račun ove situacije.

Zadruga

– Ne podnosim nepravdu, ne podnosim Lunu, ali Janjuš treba da zna da nema taj kapacitet i da je pobeda zahvaljujući Lunatorima… pa zašto nije u Z1 pobedio ako ima glasače?! – ovo je jedna od reakcija na društvenim mrežama.

– A gde je Gagijev deo nagrade pošto je Tomović sve odneo kod Ajaksa? – ovo je drugi komentar jedne gledateljke koja je u grupama “Zadruge” iznela svoj stav o svemu ovome

Dnevni TREND magazin/Alo.rs

Facebook Comments

Kategorije