SUBOTIĆKA OTKRILA UŽASNE DETALJE IZ VESE SA DAVIDOM!!! OPTUŽILA GA ZA NASILJE! “IMALA SAM OVDE MASNICE, GAZIO ME JE I ŠUTIRAO”

Podelite članak

Svi su ostali u čudu kada je u toku programa Aleksandra Subotić iznela optužbe na račun svog bivšeg verenika Davida Dragojevića i rekla da ju je u toku njihove romanse on šutirao te ostavljao modrice po njenom telu.

“Ja sam jednom počela da pričam koliko si ti nasilan. Ti jesi nasilan i ti jesi nasilnik. David je mene ovde i te kako znao da me šutira i gazi i šutira. Imala sam ovde masnice, ali i te kako postoje snimci. Moje žene su to pratila Što se tiče Davida i njegovih pretnji, ovde ne može da bude nasilan. Tvoje pretnje padaju u vodu. Ti prema meni više ne možeš da budeš nasilan”, rekla je Aleksandra.

David je počeo da viče i govori Aleksandri da je najgora osoba koju je upoznao.

“Ti si najveće smeće sa kojim sam ja bio. Volim što sam te prevario ovde pred svima. Volim što sam to uradio”, pričao je David.

“Što se tiče mog deteta moje dete je uvek bilo dobro zbrinuto. Moje dete nikada nije bilo asocijalno. Uvek je bila druželjubiva. Ja o mom detetu uvek lepo brinem”, rekla je Aleksandra.

“To dete sam ja uvek vodio u igraonicu, ona nije nikad. Ona glumi žrtvu”, dodao je David.

Facebook Comments

Kategorije