“TO JE SADA ZRNO GRAŠKA, LAKO SE OČISTI” MARIJA KULIĆ IZDEJSTVOVALA DA MILJANA IPAK PREKINE SA TRUDNOĆOM!? ZOLA POVUKAO RUČNU! SUTRA JE POSLEDNJI DAN! ŠTA LI ĆE ODLUČITI?! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Miljana Kulić će navodno morati da konačno preseče i zadrži dete Lazara Čolića, ili će otići na kiretažu, za koju je sve vreme ubeđuje Marija Kulić. U žučnom razgovoru koji su njih troje vodili u dvorištu, majka najpoznatije rijaliti majke je imala glavnu reč.

HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! NOVO! Epizoda 3! Najvažnije sa estrade i iz rijalitija!

Marija već neko vreme razgovara sa ćerkom i njenim dečkom sa kojim je ostala trudna pre ulaska u “Zadrugu 3”. Sutra je navodno poslednji dan za kiretažu, i ukoliko Miljana odluči, ujutru će napustiti imanje, kako bi otišla i uradila to.

Miljana je svesna šta treba da uradi, a majka je već danima savetuje da bi to bilo najbolje za sve njih. Ipak ona brine šta će o tome reći Zola od kog nikako da dobije odobrenje ili neki znak saglasnosti.

– Lazare, šta ćemo da radimo – pitala se Miljana, a onda je Marija odlučila da poslednji put normalno popriča sa njima:

– Ne mogu vodolije da budu loši ljudi, da je blizanac pa da razmislim da l da pričam sa njim. Znam da će i tebi da bude teško. Imajte u vidu da je sutra zadnji dan. Sledeći put koristite zaštitu. Ma pravite ceo razred, Čoliće koliko hoćeš – pričala je Marija, a onda je Miljana tražila od Zole da joj obeća sledeće:

– Obećaj mi da ćeš da budeš dobro psihiči posle toga, Lazare. Neću ni da mi priča o tome, ja ću loše da se osećam – strahovala je Miljana.

-Nije toliko nenormalan. To je sada zrno graška, samo se očisti – govorila je Marija pokušavajući da ublaži situaciju. Da li je uspela u svojim pregovorima, ostaje nam da vidimo do sutra.

Facebook Comments

Kategorije