U ZADRUZI ZAVLADALA CRNA MAGIJ?! ZOKI ŠUMADINAC UVHAĆEN NA DELU KAKO PALI CRVEN KONAC SA NJEGOVE GARDEROBE!!! KADA JE VIDEO DA GA NEKO GLEDA… (VIDEO)

Podelite članak

Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac postali su bliski prijatelji u “Zadruzi 3”.

Oni svojim pričama svakodnevno zasmejavaju gledaoce, a današnja scena će vas dovesti do suza. Naime, oni su ušli u wc, a Zoki je hteo da spali konce koji su mu visili sa odeće.

Janjuš je to shvatio kao bacanje magije, te je odmah skočio.

– Ti hoćeš da me omađijaš?! Nemoj da me lažeš, ajde, pokaži mi končić! Stavio si to prstenje. To nije lek što si poneo – šalio se Janjuš, a Zoki je bio u šoku.

– Nemoj da me zaj*bavaš! Šta je s tobom – govorio je Zoki.

– Ovo od tebe nisam očekivao. Ti hoćeš da nas uništiš. Nemoj Zoki to da nam radiš ovde, strašne sam snove imao sinoć, a pipao si me, masirao si me i spavaš blizu mene. Ja moram ovo na sastanku da spomenem – govorio je Janjuš, a Zoki je naglo promenio raspoloženje i naljutio se na svog druga.

Međutim, Marko je želeo da izglade odmah odnos, te mu je prišao i izvinio se.

– Nemoj da se ljutiš na mene, plašim se toga. Izvini, moja greška. Tek sam posle video da hoćeš da zavariš upaljačem naočare. Nećemo više da se svađamo. Nemoj biti tužan više – govorio je Janjušević, a Šumadinac je prihvatio izvinjenje.

– Evo ruke, nismo se ni svađali, nema razloga da mi ne veruješ. Ja nemam razloga da se svađam sa tobom ovde, ali nemoj da pričaš te gluposti. Dogovoreno, super smo sada – rekao je Zoki.

Dnevni TREND Magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije