ULAZI U ZADRUGU! TORTINA ŽENA SVE DOGOVORILA SA VODITELJEM! STIŽE SVETLOSNOM BRZINOM U IMAGINARIJUM! ŽENA KOJA SE RAZVODI SPREMNA JE NA SVE?! (FOTO)

Podelite članak

Edis Fetić, poznatiji kao “Gospodin Torta”, napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti “Zadruga 3”, gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Edo je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje dece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu, obzirom da je modelsica već u brakorazvodnoj parnici.

Ostaje nejasno kakav je status Fetićevog braka, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge – sa brakom je sve u redu. Ona se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. agusta, nešto pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Međutim, ono što je gledaocima “Zadruge” zapalo za oči je fotografija bračnog para Fetić sa voditeljem rijalitija “Zadruga”, Milanom Miloševićem.

Objava Zilhe Karišić Fetić na Instagramu

Fanovi su napravili kompletan serijal Zilhinih fotografija, a primetili su i da joj postove lajkuje Milica Mitrović, Velika šefica rijalitija “Zadruga”. Zbog čitave situacije, porede je i sa Kristinom Kijom Kockar i prave paralelu da će eventualni ulazak Fetićeve biti nalik ulasku pobednice “Zadruge 1”, takođe prevarene supruge.

Gledaoci su uvideli još nekoliko zanimljivih stvari na Instagram profilu Fetićeve. Prvo da objavljuje zajedničke fotografije 22. avgusta, neposredno pred ulazak Gospodina Torte u “Zadrugu”, iako se spekuliše da se razvode. Takođe, tu fotografiju je lajkovao Milošević i prokomentarisao rečima “vidimo se uskoro”.

Objava Zilhe Karišić Fetić na Instagramu

A potom su primetili i zajedničku fotku bračnog para Fetić na Zlatiboru, te se pitaju da li je “to taj Zlatibor koji mu Mitrova prebacuje rečima ‘dok su mene razapinjali, ti si bio na Zlatiboru'”. Dodatni razlog za sumnju da su oni rastavljeni i da se razvode je i podatak da su baš tada slavili i obeležavali 10 godina zabavljanja…

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas

Facebook Comments

Kategorije