VELIKI POVRATAK DALILE I DEJANA NA MALE EKRANE! ULAZE U RIJALITI! EVO DA LI ULAZE U PAROVE ILI U ZADRUGU!? HONORAR PROBIO SVE GRANICE!?

Podelite članak

Dejan i Dalila Dragojević odlučili su da ponovo uđu u rijaliti šou. Između “Parova 8”, šoua u kojem su već učestvovali, i “Zadruge 3”, oni su se odlučili za rijaliti u Šimanovcima.

Bračni par koji se smuvao i proslavio u “Parovima”, dobio je odličnu ponudu i ostalo je samo još da potpišu ugovor s televizijom “Pink”. Spekuliše se da će njihov boravak u Imaginarijumu koštati oko 100.000 evra.

Dalila Dragojević, Ana Korać, David i Dejan Dragojević

– Dejan i Dalila su dobili primamljivu ponudu. Taman su se neko vreme odmorili od rijalitija pa sada sveži i odmorni mogu da se vrate u to jato. Njih dvoje su interesantni, intrigantni, posebno Dalila, kojoj se stalno menja raspoloženje i koja nema dlake na jeziku. Trenutno su u centru pažnje jer su se pomirili sa Dejanovim bratom Davidom i uveliko se druže sa Anom Korać. Braća su sada u slozi, ali tu se nikada ne zna šta može da se dogodi. Uglavnom, gledaocima će biti zanimljivo jer su oni iskusni rijaliti igrači – priča izvor za “Kurir”.

Mnogi komentarišu da bi bilo dobro da se u Belu kuću vrate i David i Ana i da tako gledaoci dobiju priliku da vide kako braća ponovo grade svoj odnos.

Dnevni TREND Magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije