ZABRANJENI SNIMAK! “VELIKI ŠEF” ĆUTI! SVE JE NAMEŠTENO! ISPLIVALI DOKAZI! LEPI MIĆA KONSTATNO KOMUNICIRA SA SPOLJNIM SVETOM! (EKSKLUZIVAN VIDEO)

Podelite članak

Od kako traje rijalitio show program “Zadruga” od tada se van rijalitija vode diskusije uglavnom na društvenim mrežama, prvenstveno o poštenoj ili nepoštenoj igri pojedinih učesnika.

Do sada je već nekoliko učesnika koji su prošli kroz ovaj rijaliti bilo obeleženo i optuženo za varanje tako što su na jedan ili na drugi način dolazili do informacija iz spoljnog sveta ali ove sezone je izgleda ovakav način igre postao ne samo popularan već i poželjan, makar kada je reč o ljubimcima produkcije kao što je npr. Miljana Kulić.

Ovaj put u centru zbivanja nije razuzdana nišlijka već ostareli pevač poznat po ratnohuškačkim pesmama i pozivima na etničko čišćenje muslimana u Bosni i Hercegovini, Lepi Mića.

Naime, kako se da videti na snimku koji je zabranjen na TV PINK-u jasno se može primetiti pokret ruke Lepog Miće koji šankeru za vreme žurke dotura ceduljicu ili poruku koju ovaj treba da preda (sigurno je navedeno i kome).

Nakon ovog skandaloznog čina, produkcija predvođena onima koji sebe nazivaju velikim šefovima ne samo da nije diskvalifikovala Lepog Miću nego ga nije ni kaznila na novčanoj bazi dok je sigurno negde iza kamera kao do sada već nekoliko puta potapšan po ramenu jer kako već svi znaju, izvršava naređenja koja dobija od čelnika.

Kako je sve izgledalo pogledajte samo u videu ispod ovog teksta:

Facebook Comments

Kategorije