ZRELA JE ZA POMOĆ!!! MILJANA POKUŠALA DA SE UBIJE, DADILJA SPREČILA KRVAVU TRAGEDIJU! (FOTO)

Podelite članak

Miljana Kulić nakon svađe sa Lazarom Čolićem Zolom pokušala je da izađe iz luksuznog zdanja u Šimanovcima. Nišlijka je u nervnom rastrojstvu odlučila da pobegne kroz apartman u kom njen sin Željko boravi sa dadiljom.

Kako joj beg nije pošao za rukom, Miljana se vratila u Željkovu sobu, uzela neseser sa lekovima želeći da se otruje, ali ju je u tome sprečila sinovljeva dadilja.

Izvor blizak redakciji za Rijaliti otkriva da je Kulićka pokušala sebi da oduzme život tako što je ishitreno uzela kutiju antidepresiva i htela sama sebi da presudi, ali je Željkova dadilja sprečila da ne načini takvu glupost.

Miljana Kulić

– Kako kamere ne snimaju u delu gde je dete, ne postoji snimak, ali je tada počela da baca stvari i govori: “Ja ne mogu više ovako da živim. Mama me je napustila, Zola je ološ, svi me vređaju, a tata se sekira, nije mu dobro. Sad ću da zgutam ove lekove (antidepresive) i da me nema” – kaže izvor blizak redakciji i dodaje da je bilo teško savladati Miljanu.

– Tada je dohvatila kutiju sa antidepresivima i nastavila da preti u prisustvu dadilje. Govorila je kako joj nije ni do čega, kako nema za šta više da živi, kako joj je muka od svega i da je najbolje za sve da nje nema više. Žena je skočila, oduzela joj kutiju i alarmirala obezbeđenje, koje je brzo reagovalo – priča izvor blizak redakciji i dodaje:

– Nakon što joj je obezbeđenje otelo antidepresive, a dadilja popričala s njom i smirila je, Miljana se pravdala da nikad nije imala nameru da sebi oduzme život, već da ona tako priča gluposti kad joj dođe žuta minuta. Psihoterapeut je sutradane popričao s njom i ustanovio da ne postoji realna pretnja da će Miljana nauditi sebi ili drugima, kao i da ona na taj način samo traži pomoć i podršku kada je u problemu. Takođe, psihoterapet je dodao da je Kulićka osoba koja voli da je uvek u centru pažnje, pa da ne treba da čudi da nekad namerno izdrami ili odglumi neku situaciju samo da bi se o njoj pričalo ili da bi se sve vrtelo oko nje

Miljana Kulić

Podsećamo da ovo nije prvi put da je Miljana digla ruku na sebe. Baš zbog takvog depresivnog stanja u obavezi je da svakodnevno pije terapiju koju joj je lekar propisao, ali se mlada Nišlijka ne pridržava toga i sklona je depresiji.

Ubiću Željka i sebe!

Nakon brutalne svađe sa Zoricom Marković, Miljana je šokirala javnost kada je izgovorila da će presuditi sebi i svom sinu.

– Šta, bre, hoćeš više od mene. Je*ala si se s kim si stigla. Mog sina da ostaviš na miru. Ako mi još jednom zapretiš svojim ljudima napolju, ubiću i sebe i Željka, pa nas ti onda nosi na duši – rekla je tada Kulićka i ostavila sve u šoku.

Htela da popije domestos!

Miljana Kulić je u “Zadruzi 1”, dok je bila trudna, u hotelskoj sobi pokušala da popije sredstvo za pranje sanitarija i tako izvrši samoubistvo. Ona je sipala domestos u šolju, očigledno se spremajući da je popije. Tekućinu je čak i promešala prstom, ali, na svu sreću, sprečena je u nameri pre nego što je bilo prekasno. Pripadnik obezbeđenja uleteo je u WC i oteo Miljani šolju. On je prosuo tečnost u lavabo, a potom je odneo opasnu hemikaliju iz hotela da više ne bi bila Miljani nadohvat ruke.

Miljana Kulić

Dnevni TREND magazin/Rijaliti

Facebook Comments

Kategorije