REGIONALNI SKANDAL! DARA BUBAMARA ZA KOLA ISKEŠIRALA 360.000 EVRA A BUBI I DŽALI OSTALA DUŽNA 2000?! VIŠE IM SE NE JAVLJA! BRUKA!

Podelite članak

Dvojac iz Sarajeva je za Bubamaru napisao pesmu “Amnezija”, a ona im je unapred dala veći deo novca. Dogovor je bio da ostatak plati kad sve bude gotovo, ali im se otad nije javljala

Dara Bubamara hvali se time da dosta zarađuje, kupuje skupe stvari i nekretnine, a s druge strane, saradnicima ne plaća pesme koje su joj napisali. Na spisku onih kojima folkerka duguje su i Džala Brat i Buba Koreli, a u pitanju je iznos od 2.000 evra.

Dvojac iz Sarajeva je za Bubamaru 2018. uradio pesmu “Amnezija” i ona im je unapred dala veći deo novca. Dogovor je bio da ostatak plati kad sve bude gotovo, ali im se otad nije javljala. Prema rečima našeg izvora, bliskog Džali i Bubi, njih dvojica nemaju nameru da jure Daru za dug, jer je za njih to mali iznos.

View this post on Instagram

⛄️❄️🌨🌨❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

“Sve je bilo u redu, čak je ona i hvalila pesmu kako je super urađena i bila je zadovoljna reakcijom publike. Ta pesma danas na Jutjubu ima blizu 12 miliona pregleda, što je u njenom slučaju možda i najslušaniji hit poslednjih godina. Dara nije ispoštovala dogovor da isplati još dve hiljade evra po objavljivanju spota na Džalinom i Bubinom kanalu, jednostavno se više nije javljala. Mogla je barem da pozove i da kaže zašto neće da plati”, kaže naš sagovornik.

Da nije u pitanju oskudica i manjak posla, Dara je i sama pokazala više puta. Samo tokom prošle godine pazarila je vredan stan u Atini, čiju vrednost nije otkrila, a posle nekoliko meseci kupila je i “mercedes”, koji košta 130.000 evra. To je pevačicin treći po redu automobil, s obzirom na to da je odranije već imala “porše” od 120.000 evra, kao i džip “rendž rover” od 110.000 evra. Ukupno je za četvorotočkaše dala oko 360.000 evra, pa je sasvim jasno da ona ima para, ali neće da vrati dug bivšim saradnicima.

View this post on Instagram

💶💶💶

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Doduše, treba napomenuti i to da Bubamara ne isplaćuje automobile odjednom u kešu, već to radi preko lizing firme Dragane Mirković, tako da svakog meseca mora da plaća po 600 evra za to, sa sve kamatom od pet odsto.

Menadžer Džale i Bube nije se javljao, dok nam je pevačica kratko poručila da nikome ništa ne duguje.

“Laž (smeh). Pitajte Džalu, koja izmišljotina”, tvrdi ona.

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs 

Facebook Comments

Kategorije