SADA JE I ZVANIČNO! ALEKSANDRA SUBOTIĆ ULAZI U ZADRUGU 3! SPREMNA JE NA OSVETU! ANA I DAVID NE ZNAJU ŠTA IM SE SPREMA! (FOTO)

Podelite članak

Kako navodi “Informer”, Aleksandra Subotić ulazi u “Zadrugu 3” da se osveti bivšem dečku Davidu Dragojeviću i njegovoj verenici Ani Korać.

Kako navodi “Informer”, ćerka Ljube Pantović vraća se u rijaliti iz kojeg je pre godinu dana diskvalifikovana jer je udarila Minu Vrbaški.

Subotićeva će se naći pod istim krovom sa nekadašnjim momkom i njegovom dragom, a kako prenosi “Informer”, namerava da im zagorča život.

– Aleksandri se ne vraća u “Zadrugu”, ali je ostala bez dinara, a ne želi više da je finansira dečko Peca. Zbog toga je odlučila da uđe u šou i bori se za glavnu nagradu od 50.000 evra. Zna da ima dosta fanova i misli da bi zahvaljujući njima mogla da stigne do finala ili čak da osvoji jednu od glavnih nagrada. Dodatni motiv joj da se pred kamerama suoči sa Davidom, koji ju je javno ostavio zbog Ane Korać – priča dobro obavešten izvor za “Informer” i dodaje da je Subotićeva dobila odličnu ponudu od “ružičaste” televizije:

– Čelnici Pinka su svesni da će im taj ljubavni trougao još više podići gledanost, pa nisu žalili para na honorare. Znaju da će Ana, David i Aleksandra sve vreme da se svađaju i prave šou – navodi izvoz za “Informer”.

Aleksandra sprema osvetu nekadašnjem dečku i njegovoj verenici jer je besna zbog svega što su joj radili u “Zadruzi 2”, navodi “Informer”.

– Ma krvi će im se napiti kada uđe. Setite se da su Ana i David u rijalitiju imali s*ks na njene oči. Rekla mi je da želi da im vrati za sve što su joj uradili i da će platiti za svaku suzu koju je zbog njih prolila – objašnjava sagovornik za “Informer”.

– Ona se još nećka, ali ni “kokoška neće u supu, pa na kraju završi u njoj”. Tako je i sa ćerkom. U prošloj sezoni je ostala bez automobila i para, pa sam siguran da će novu šansu bolje iskoristiti – otkriva Karađorđe za “Informer”.

Facebook Comments

Kategorije