SAMO NA TRENDU! SANJA STANKOVIĆ JOŠ DAVNO ISPLANIRALA DA ŠUTNE MATORU?! ISKORISTILA I LUNINO IME KAKO BI SE ISPROMOVISALA! STARLETA NE BIRA SREDSTVA DOK MATORA LUDI!

Podelite članak

Prošlo je 17 dana od kako je Jovana Tomić “Matora” ponesena novogodišnjom euforijom poklonila narukvicu Luni Đogani.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Sanja Stanković nije napravila problem zbog poteza svoje “jače” polovine.

Naime, Stankovićeva je putem pisma stavila do znanja Matoroj da je na nju besna da bi se kasnije oglasila za medije i potvrdila navode da je napustila njihov stan a ubrzo su osvanuli i naslovi da je u novoj vezi sa novim dečkom.

Kako TREND saznaje a ne tiče se navoda o novoj vezi Sanje Stanković ono što je iz nekoliko izvora bliskim starleti potvrđeno je to da je Sanja svakako u planu imala da “šutne” Matoru te da joj je ova “greška” sa Lunom došla kao kec na jedanaest.

Rezultat slika za luna zadruga nova godina

“Pa nije moglo bolje po Sanju realno. Dala je pedalu Matoroj i to zbog Lune, iskoristila je najbolji mogući momenat i najpopularniju osobu u Srbiji kako bi pored toga što je kao imala razlog ispromovisala sebe”- počeo je izvor za TREND

“Izgleda da je našla neke marketinške stručnjake ili se edukovala za vreme praznika a da ja nisam znala, meni je samo žao Matore ali i Lune preko koje svi živi idu kako bi istakli svoje ime”- zaključio je izvor za naš portal

Facebook Comments

Kategorije