SAŠA POPOVIĆ OTVORENO O MILANU STANKOVIĆU! “NE MOGU DA KAŽEM DA MI NIJE ŽAO, MILAN JE SUPER DEČKO”

Podelite članak

Saša Popović je u nedavnom intervjuu pričao o novoj sezoni Zvezde Granda, članovima žirija, ali i Milanu Stankoviću, koji je burno napustio njegovu produkcijsku kuću.

Direktor Granda je u intervjuu otkrio da ne zamera Milanu zbog prekida poslovne saradnje, ali i da je od početka bio siguran u njegov uspeh.

’’Milan je super dečko i poštujem sve što radi. Njegova popularnost je velika i primer za mlade zvezde. On je posle prve emisje Zvezde Granda bio zvezda. Čim se pojavio sa platninastoplavom kosom. Hteo je da izađe iz Granda i da radi nešto svoje, sasvim drugačije od ostalih. Ne mogu da kažem da mi nije žao jer je to bila njegova odluka. Da se to desilo obostrano, bilo bi mi žao, ali desilo se isključivo na njegovo insistriranje. Tu nema zle krvi i zaista mu od srca želim sve najbolje. On je možda i najspecifičniji lik koji se pojavio u našem muzičkom takmičenju’’, rekao je Popović za Vip.

Popović je iskoristio priliku i da iskritikuje članove žirija, fokusirajući se na Karleušu i Viki:

’’Svi imaju svoje bubice. Jelena najviše priča i moram da je opomenem da emisija ne traje do zore nego do malo posle ponoći. Njen izgovor je da ona podiže rejting i onda između nas dođe do rasprave i duela. Viki često ne može da se snađe sa tasterima, pa pritisne pogrešno i onda se mi ostali iznerviramo. A Marija ume da bude jako nezgodna i zbog nezadovoljstva što neko nije ili jeste glasao, napusti emisiju, baci bubicu, pobesni, pa se vrati posle pet minuta. Sve to na kraju dođe na svoje’’.

Facebook Comments

Kategorije