SAŠKA KARAN TOTALNO IZGUBILA KOMPAS PA NAPALA GAGIJA! BACALA SVE PO KUĆI A ONDA NA NAJGORI NAČIN IZVREĐALA LUNU ĐOGANI! “ONA TVOJA ĆERKA J#BAČICA! (VIDEO)

Podelite članak

Saška Karan ne može da zaboravi traume od prošlog rijalitija kad ju je Gagi Đogani ganjao sekirom i svaki put mu to nabija na nos i sveti mu se.

Parovi osam

Prvo ga je prozivala da je tukao bivšu ženu i da ga je zato ostavila, a potom i da je Anabelu varao sa njenom najboljom drugaricom.

Gagi je sve te prozivke mirno podnosio i u jednom trenutku je iz džepa izvadio nekoliko novčanica i bacio ih je na sto, čime je hteo da plati Sašku.

Saška je potom krenula fizički da se obračuna sa Gagijem. Obezbeđenje i zadrugari su je držali, a ona je krenula da ruši stvari i da gađa Gagija. U tom naletu besa, ona je vređala i Lunu Đogani, koju je prozivala da je prostitutka.

HIT!!! EVO KO SU NOVI ZADRUGARI I KOLIKO VREDE!! Mario ZNA!!!

“Treba da mi se zahvališ što nisam onu tvoju ćerku j*bačicu na kontu tebe prozivala, koja je išla iz kreveta u krevet. Tako si je vaspitao”, rekla je Saška Karan, ali su svi ukućani odmah odreagovali.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod teksta:

Facebook Comments

Kategorije