SAZNAJEMO! VLADIMIR TOMOVIĆ U LJUBAVNOJ VEZI SA NAŠOM POZNATOM GLUMICOM?! ISPLIVAO DOKAZ DA ĐETIĆ IMA NEŠTO SA LIDIJOM VUKIĆEVIĆ! (FOTO)

Podelite članak

Legendarna glumica Lidija Vukićević bacila je oko na bivšeg učesnika rijalitija “Zadruga” Vladimira Tomovića, pa mu svako malo šalje srca na Instagramu.

Mogu se primetiti Lidijine impresije Vladinim fotografijama gde ona, bez skrivanja i straha da će neko videti, njemu postavlja srca u komentarima.https://www.instagram.com/p/B55yNS2HKh6/?utm_source=ig_web_copy_link

– Nije teško zagrliti čitav svet, kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos – napisao je Tomović ispod jedne fotografije, a Lidija mu je stavila smajlić srca u komentar, na šta joj je on uzvratio sa “Zlato moje”.

Vladimir i Lidija

Da li je na pomolu nova romansa ili se ljubav već desila između glumice i bivšeg rijaliti učesnika, pokazaće vreme.

Svakako Lidiji njene vršnjakinje mogu da pozavide na izgledu pošto veoma vodi računa o sebi.

View this post on Instagram

Sada ovako a uskoro samo na TREND portalu www.dnevnimagazin.rs @dnevnitrend_magazin saznajte zašto je Mitrović diskvalifikovao Zonjićku i brutalno kaznio Grgurićevu. Nisu u pitanju zabranjene supstance i pominjanje istih a pošto dotični Ljubinko ruši sve klipove na svim platformama ako želite zabranjeni video pišite i šaljem. Special thanks to @amazonke__tim . @marijanaa_zonjic @dalila_dragojevic_official #zadruga3 #zadruga2 #zadruga #ivagrguric #stefankaric #miljanakulic #marijakulic #zeljkomitrovic #milicamitrovic #tvpink #lunadjogani #lunadjo #kijakockar👑 #markomiljkovic #slobaradanovic #daliladragojevic #anakorac #lepimica #dnevnitrendmagazin #mariozna . ne zaboravite da udarite dugme za praćenje

A post shared by Mario ZNA (@mariozna_official) on

Dnevni TREND magazin/Alo.rs

 

 

Facebook Comments

Kategorije