SAZNAO JE DA MU JE SESTRA USTVARI MAJKA TEK KADA JE UMRLA! DŽEK NIKOLSON JE CEO ŽIVOT ŽIVEO U VELIKOJ LAŽI ALI NIJE POKLEKAO!

Podelite članak
Slavni Džek Nikolson (82) jedan je od najvećih holivudskih glumaca i iza sebe ima sjajne uloge koje su ga vinule u sam vrh glumačkih imena. Međutim, tokom života pratile su ga i brojne drame, sa kojima se teško nosio, a najteži udarac dobio je kada je saznao veliku porodičnu tajnu.

Rezultat slika za jack nicholson

Njegova majka bila je igračica u noćnom klubu i udala se za italijanskog igrača, koji je inače Nikolsonov otac za kojeg se kasnije ispostavilo da je već bio oženjen. Glumac oca nikada nije upoznao.

Njegova majka imala je samo 17 godina kada je ostala trudna, pa su roditelji to pokušali da sakriju. Tako su je predstavili kao njegovu sestru i podizali dete (Džeka) kao svog sina, dok je njegova majka sve vreme glumila da joj je on mlađi brat. Javnost je bila u šoku kada se pojavila prava istina, odnosno kada je časopis “Time” objavio ovu skandaloznu priču. Nikolson je saznao da mu je “sestra” ustvari majka, a “majka” ustvari baka. Međutim, tada su već bili mrtvi, pa nije ni mogao da se suoči sa njima.

Rezultat slika za jack nicholson

Ovo je bio veliki šok za glumca, međutim, dosta dobro je to podneo jer je bio psihički stabilan u tom periodu. Udarac istine mu, na kraju krajeva, nije pao toliko teško koliko je javnost to očekivala.

Nakon onoga što mu se dogodilo, uvek je bio tu za svoju decu. Pružio im je sve što je mogao, iako priznaje da žali što nije više vremena provodio sa starijom ćerkom jer je tada gradio karijeru. Sa ostalom decom bio je kad god je mogao, a ima petoro dece

Facebook Comments

Kategorije