SLAVNI GLUMAC PROGOVORIO O SVOM NAJVEĆEM PROBLEMU! BRED PIT PRIZNAO DA JE IMAO VELIKE PROBLEME SA ALKOHOLOM!

Podelite članak
– To je bio siguran prostor gde nije bilo osuđivanja. Za mene je bilo stavrno oslobađajuće da se otvorim i ispričam priču o toj mojoj ružnoj strani – ispričao je Bred

Holivudski glumac Bred Pit (55) otvorio je dušu i priznao da je imao velike probleme sa alkoholom, te da je nakon razvoda od Anđeline Džoli (44) odlučio da batali alkohol.

Rezultat slika za brad pitt

– Stvari su otišle najdalje što su smele, pa sam morao da prestanem – ispričao je glumac kome su se sastanci “Anonimnih Alkoholičara” zapravo i svideli.

– Svi ti muškarci sedeli su jedan pored drugog, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gde nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe – kaže Bred.

Rezultat slika za brad pitt

Bred je u par interviju ispričao da, od kada je 2016. godine najavio da će se razvesti od Anđeline, naporno radio na sebi da bude što bolji i zdraviji i postane najbolji otac.

Više vremena je imao da se posveti sebi i  da obrati pažnju na neke sitnice na koje do tada nije mario, pa je osim što je prestao da konzumira alkohol počeo i zdravije da se hrani

Dnevni TREND magazin/Telegraf.rs

Facebook Comments

Kategorije