SLOBA P#PIZDEO SKROZ!! REŠIO DA SE OBRAČUNA SA HEJTERIMA PA IM ODGOVORIO NA PROZIVKE!! “BOLJE POKRENI GUZICU, NEGO ŠTO PRDIŠ NA USTA” (FOTO)

Podelite članak

Popularni poevač koji se proslavio učešćem u rijalitiju “Zadruga” rešio je da se obračuna sa hejterima koji svakoga dana ostavljaju negativne komentare na račun njegovog izgleda.

Slobini pratioci več danima nipodaštavaju njegov izgled, koji je on stekao upornim radom i nedeljama preovedenim u teretani.

Poznati pevač odlučio je da se obračuna sa hejterima, pa je svojom brutalnom objavom na Instagramu zapušio usta svima onima koji ga prozivaju zbog njegovog fizičkog izgleda.

– Iskompleksirani i isfrustirani muškarci će na sliku tvog napretka u teretani, na treningu napisati “steroidaš”, “bodeš se”, “boc, boc” ,”hemija”… Tebra, ko tebi brani da se ubodeš ako je tako lako doći do rezultata? Bolje pokreni guzicu, nego da pr*iš na usta nezadovoljan odrazom u ogledalu – napisao je Sloba, a mnogi očekuju da će tek sada nastati haos među nejgovim obožavaocima.

Sloba Radanović story
Dnevni TREND Magazin/SrbijaDanas
Facebook Comments

Kategorije