SMETA JOJ ŠTO JE POREDE SA MINOM A UŠLA JE U ZADRUGU SAMO ZATO ŠTO LIČI NA NJU! EVO KOLIKO SU SLIČNE! NEĆETE POVEROVATI KADA VIDITE NJIHOVE FOTKE! (FOTO)

Podelite članak

Sinoć se u rijaliti grad u Šimanovcima, gde se odvija život u “Zadruzi 3”, uselilo čak troje novih takmičara – David Dragojević, Branislav Radonić Brendon, ali i Sofija Simić koja je mnoge svojim izgledom podsetila na aktuelnu učesnicu Minu Vrbaški.

Još tokom gostovanja kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju, pre nego što je ušla u Belu kuću, Sofija je istakla da ne voli kada je porede sa Minom Vrbaški. Ipak, Mina i Sofija imaju i isti ukus, s obzirom na to da je Simićeva izjavila kako joj se sviđa Mensur Ajdarpašić, koji je u vezi sa Vrbaškom.

Koliko su fizički Mina i Sofija slične, pokazuju i njihove objave na društvenoj mreži Instagram. Fotografije koje su obe učesnice objavljivale na ovoj platformi, pre svog ulaska u “Zadrugu”, gotovo su identične.

Mina i Sofija sada imaju duge crne kose, ali to nekada nije bio slučaj. One su nekada bile ošišane veoma kratko, što im daje dodatnu sličnost.

View this post on Instagram

🐍

A post shared by Sofija (@sofiasimiic) on

Facebook Comments

Kategorije