SNIMIO JE SVOJU PRVU PESMU I SPOT A USKORO SKIDA NANOGICU I ULAZI U ZADRUGU 3 ZBOG NJE! DIKA ZEČEVIĆ SVOJOM OBJAVOM NAJAVIO TOTALNO LUDILO U ZADRUZI!

Podelite članak

Oni koji su pratili rijaliti show program “Parovi” ne samo da znaju već i u većini slučajeva obožavaju jednog od proslavljenih profesionalnih vozača Diku Zečevića koji je u javnost dospeo nakon što ga je bivša devojka, takođe učesnica sedme sezone rijaliti show programa “Parovi”, Ilijana Vagić optužila za kako je ona navela brutalno nasilje koje je vršio nad njom.

Nakon niza optužbi koje jIlijana Vagić iznela pred milionima gledalaca, Dika nije sedeo skrštenih ruku već je postao učesnik tog rijalitija kako bi potpuno raskrinkao i osporio navode koji su ga umalo doveli do situacije da mora da se seli iz države.

Rezultat slika za dika parovi

Posle poligrafa na kojem je učestvovao on ali i njegova majka prava istina je izašla na površinu i Zečević se vratio normalnom životu da bi ubrzo nakon toga ušao u spregu sa zakonom te trenutno služi kaznu sa nanogicom ali ono što je objavio na društvenim mrežama i samu nanogicu je bacilo u zaborav. Ograničeno kretanje Diku nije sprečilo ni da snimi svoju prvu pesmu ali i spot koji očekuje svoju premijeru početkom Novembra.

“USKORO ZADRUGA 3” – napisao je on na svom storiju i izazvao opštu ludnicu

Redakcija Dnevnog TREND magazina došla je nakon iste objave do informacija koje potvrđuju Dikine navode: “Dika je u pregovorima sa produkcijom i čeka da mu prođe kazna i onda ulazi u Zadruru”- počeo je naš izvor

“Njegova odluka je opet vezana za njegovu novu devojku sa kojom je čas u vezi a čas nije. Kada je saznao da će ona ući u Zadrugu on je odmah posegao za svojim kontaktima i jedino što ga sada sprečava da uđe jeste nanogica ali uskoro je skida pa će nakon premijere spota sigurno opet praviti show na televizijij”- zaključio je naš izvor

OVO MORATE DA POGLEDATE! MARIO ZNA! OCENJUJEMO KOJI RIJALITI JE BOLJI PAROVI ILI ZADRUGA!

Facebook Comments

Kategorije