ŠOK! DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU! DVA DANA NAKON BEKSTVA KONTROVERZNI PAR ODLUČIO! IMAJU JEDAN VAŽAN CILJ!

Podelite članak

Dalila i Dejan Dragojević su pobegli iz Zadruge, a snimak njihovog bega imali smo priliku da vidimo. Tamo se vidi da su oni insistirali da izađu, zbog čega je zamalo došlo do fizičkog obračuna sa pripadnicima obezbeđenja, a na kraju su pobegli preko kapije i napustili Zadrugu zbog čega je uveče stiglo i pismo Velikog šefa u kuću u kome je saopšteno da su oni diskvalifikovani i da će morati da plate po 50 hiljada evra kazne.

Oni su nakon ovoga navodno pokušali da stupe u kontakt sa čelnicima Pinka jer žele da se vrate u rijaliti kako bi izbegli plaćanje kazne, a takođe računaju i na honorare od Zadruge jer su taj novac želeli da ulože u vantelesnu oplodnju.

View this post on Instagram

My 🌍 #hairstyle @gagisa 🌟 #makeup @doll__makeup__ 🔥

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

– Tek kada su se strasti smirile, Dragojevići su shvatili šta su uradili. Oni sada žele da pregovaraju jer žele da se vrate u rijaliti. Četiri meseca su bili tamo, a sada su izgubili sve što su tamo zaradili za to vreme. Već su poslali signale ljudima iz produkcije da su raspoloženi za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakve odgovore. Ipak, stav produkcije je da ko god da ne ispoštuje pravila i dogovor sa produkcijom, mora biti kažnjen, pa oni takođe nisu izuzetak – kaže izvor blizak paru, ali ne isključuje mogućnost da se ipak vrate u Zadrugu.

View this post on Instagram

Od ljubavi jače 🌎 #love #husband #life #heart ❤️

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

– Nije isključeno da se vrate u rijaliti, ali je vrlo moguće da neko vreme neće dobijati honorar. Za sada su oni tamo zaradili 40.000 evra što ne može da pokrije kaznu, ali ako bi još neko vreme tamo bili mogli bi da pokriju kaznu, a ako nešto i zarade, bilo bi odlično – kaže izvor na kraju.

Dnevni TREND magazin/SrbijaDanas 

Facebook Comments

Kategorije