SRAMNO! NOVI NACIONALISTIČKI ISPADI “KOPAŠNICE”!! JELENA ILIĆ NA NAJGORI NAČIN IZVREĐALA PAVAA! “J#BALA TE HRVATSKA, OVO JE SRBIJA” (VIDEO)

Podelite članak

Kako vreme u rijaliti show programu “Parovi” odmiče tako se čini da produkcija okupljene oko ovog projekta sve više pravi propuste.

S obzirom na to da su dobili naređenje da svako nasilje bilo verbalno ili fizičko mutiraju i sklone iz kadra kako bi predstavili rijaliti kao raj na zemlji čini se da sve više propuštaju da ispoštuju zadatak te svakodnevno možemo videti sporne situacije u zemunskoj vili.

Ovog puta, sa razlogom ili bez isplivao je sramni video Jelene Ilić, poznatije pod nadimkom “Kopašnica” koja je u toku verbalnog sukoba sa Pavaom Vladilom koristila vrlo neprimeren rečnik.

Rezultat slika za jelena ilic parovi

Ona je naime u manjku sposobnosti da se verbalno suprotstavi Pavau počela da ga vređa na nacionalnoj osnovi:

“J#bala te hrvatska, hrvatu jedan, ovo je Srbija”- urlala je Jelena ponavljajući ove reči više puta na šta je Pavao samo gledao i postavio pitanje gledaocima da li gledaju trenutno ove ispade besa i nekulture sredovečne “Kopašnice”.

Rezultat slika za pavao vladilo parovi

Da li će zbog ovoga snositi posledice unutar vile ili pak pravne ukoliko država reaguje a trebala bi ostaje nam da vidimo do tada pogledajte sporan video koji se nalazi ispod teksta:

View this post on Instagram

Bubica utisana ali se cuje..

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Facebook Comments

Kategorije