SRAMOTNO! ŽIKA JAKŠIĆ U SVOJOJ EMISIJI ISMEVAO PUBLIKU?! “KO NEMA ZUBE, NEMOJ DA SE SMEJE” TVRDNJE JEDNE OD ŽENA IZ PUBLIKE DIGLE JAVNOST NA NOGE! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Žika Jakšić, producent i tvorac “Zvezde Granda”, je na snimanju emisije “Nikad nije kasno” poručio publici koja taopše da se ne smeje, ukoliko nemaju lepe zube.

HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! NOVO! Epizoda 3! Najvažnije sa estrade i iz rijalitija!

Producent zahteva da u takmičenju u kome učestvuju pevači koji imaju četrdeset i više godina bude sve perfektno, počev od publike koja tu tapše za 600 dinara!

Jedna starija gospođa koja je član publike već godinama požalila se da producent kategorizuje publiku na osnovu fizičkog izgleda. Kako kaže, Žika im, osim kada da aplaudiraju, diktira i mnoge druge stvari, prenosi “Kurir”.

– On nam uvek sugeriše kako da sedimo, stojimo, kad da ustanemo, da igramo. Sve je to okej, mi smo za to plaćeni. Međutim, u poslednjoj emisiji koju smo snimali uvredio je neke od mojih kolega iz publike – počinje žena i dodaje:

– Prvo je rekao da, kad je neka vesela pesma, ustanemo da igramo, pa da vičemo „nikad nije kasno“ i rekao je da se što više smejemo. Mi smo se tad nasmejali, a on je onda poručio: „Dobro, nemojte svi da se smejete, ne morate vi koji nemate zube da kvarite kadar“ i podsmevao se. Pa većina ljudi koji tu dolaze su penzioneri i nemaju baš mnogo novca. Nemaju ni za neke važnije stvari, a kamoli da srede zube – požalila se ona.

Žika, sa druge strane, tvrdi da je sve bila šala.

– Ma to je sve šala, ja se s njima tako zezam. Kažem: „Hajde, smejte se, ko nema zube neka se ne smeje.“ Nisam nikoga hteo da uvredim, čak su se i oni smejali kad sam to rekao. Mi se uvek šalimo i oni to prihvataju. Zaista, nije bilo neke namere – rekao je ljubazno Žika za “Kurir”

HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! NOVO! Epizoda 3! Najvažnije sa estrade i iz rijalitija!

Dnevni TREND magazin/Blic.rs

Facebook Comments

Kategorije