STIŽU KRITIKE! ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U NANOVIJEM SPOTU KOPIRA LUNU ĐOGANI?! “SKINULA” JE POTPUNO (FOTO)

Podelite članak

O ćerki Cece Ražnatović, Anastasiji već duže vreme pišu kako domaći tako i svetski mediji a ona se bliži finalizaciji svg prvog albuma. Cecina naslednica je ovog puta uhvaćena od strane “Paparaco lov-a” kako odlazi na snimanje novog spota.

Vešti paparaci su se najpre pozicionirali ispred porodične kuće Ražnatovića da bi ubrzo “uhvatili” Anastasiju koja se uputila ka centru Beograda sa svojim šoferom. Ona je zatim ušla u modni atelje u kojem je isprobala nekoliko odevnih kombinacija.

Anastasija

Inače, ova mlada zvezda planira da uskoro krene i sa nastupima. Posle nekoliko haljina, Anastasija je probala i veoma zanimljivu periku kojom nije bila posebno oduševljena.

Anastasija

Pretpostavlja se da je Anastasija u ovom modnom ateljeu isprobavala odevne kombinacije za novi spot, a nakon svega pevačica je otišla u jedan restoran kako bi večerala.

Anastasija

Inače, periku koju Ražnatovićeva priprema za svoj novi spot već je nosila pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani u ekranizaciji pesme “Puca” te su mnogi prokomentarisali kako Anastasija kopira Lunu.

Luna i Anastasija

Facebook Comments

Kategorije