SVE JE PRIZNALA?! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA DETALJE O LJUBAVNOJ VEZI SA ĐEKSONOM! POLJUBILI SMO SE!

Podelite članak

Dušica Jakovljević je i otkrila šta se to dešava sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, s obzirom na to da se već nekoliko dana spekuliše da su zajedno.

Pre svega toga, voditeljka je otkrila kako izgleda nedelja u njenom domu.

“Nikada dobro isplanirano, ma koliko da se trudimo, jer uvek nešto iskrsne. Ja sam mama jedne tinejdžerke i jednog predtinejdžera, tako da je to uvek nešto, šta god da planiraš, ne može da se ispuni skroz osim nekih svakodnevnih obaveza. Ja sam žena koja je odlučila da pre svega svojoj ćerki pokaže da treba da vodi računa o sebi, ja idem često na masaže, antistres mi posebno treba u poslednje vreme”, rekla je Dušica, pa otkrila da li sa ćerkom priča o momcima:

Резултат слика за dusica jakovljevic

“Anđela misli da je jako stresno imati dečka jer gleda drugarice koje se zaljubljuju i ti momci, a i tu su te društvene mreže i sve je to drugačije od onoga kako je bilo u moje vreme.”, rekla je Dušica.

Podsetimo, ekipa emisije “Paparaco lov” nedavno je snimila Dušicu u društvu repera i bivšeg zadrugara Nemanje Đerića Đeksona, a od tad se mnogo spekulisalo da li među njima postoje simpatije ili su samo prijatelji. Dušica je pred kamerama javno otkrila da li ima dečka.

Резултат слика за djekson

“Ne. I šta je uopšte veza? Ne, ne, ne pričam, rekla sam da neću pričati o svom privatnom životu i da li je nešto istina ili nije, mislim da je toga mnogo bilo u prošloj godini i da ja radim toliko stvari kao i ljudi oko mene sa kojima se družim da bismo sad nešto drugo gurali u prvi plan” rekla je Dušica, pa dodala:

“U obraz smo se poljubili, kao i svi prijatelji. Bilo je ono što ste videli na snimku pomenutom, i to je to”, zaključila je voditeljka.

Facebook Comments

Kategorije