SVET REPA OSTAO JE BEZ SVOG KRALJA!!! POGINUO JE DALIBOR ANDONOV AKA GRU!!! PRE SAMO TRI MESECA NJEGOVOM BRATU BACILI MOLOTLJEV KOKTEL NA KOLA!

Podelite članak

Dalibor Andonov, poznatiji kao Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Kako se nezvanično saznaje, on je tragično stradao oko 15.20 sati, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Kako saznajemo, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt na licu mesta.

Rezultat slika za DALIBOR ANDONOV GRU

Pre samo tri meseca, strava je već jednom udarila na porodicu poznatog repera. Njegovom bratu Igoru Andonovu zapaljen je automobil marke BMW na Zvezdari. Kako su tada prenosili mediji paljenje automobila desilo se na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi.

POGLEDAJTE NOVI HIT VIDEO “MARIO ZNA”!!! ZADRUGARI POTPUNO RAZOTKRIVENI! OVO O NJIMA NISTE ZNALI!!!!

Eksplozija je i te kako uznemirila stanare. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je bila razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

Reper se tada oglasio pa istakao da je blizak sa svojim bratom i da bi znao da on ima bilo kakvih problema koji bi uzrokovao neki ovako strašan događaj. Odmah zatim napomenuo je da nije bilo povređenih i da mu je to najbitnije.

Facebook Comments

Kategorije